TKO SAM I ZAŠTO RADIM TO ŠTO RADIM?

TKO SAM I ZAŠTO RADIM TO ŠTO RADIM?

Možda si danas prvi puta na mojoj stranici pa bih ti se ovom prilikom voljela ukratko predstaviti i ispričati ti zašto radim to što radim i kako to može i tebi biti od koristi.

Moje ime je Suzana i licencirani sam hipnoterapeut i aromaterapeut. Školovanje sam završila na jednom od vodećih učilišta iz područja aromaterapije, poznatoj Aroma Akademiji u Zagrebu i na Trening akademiji za profesionalnu hipnozu Hipnoo. Certificirani sam praktičar Kvantne harmonizacije te Forensic healing tehnike. Kontinuirano se educiram i razvijam svoje vještine i kompetencije. Na Aromavita institutu za aromaterapiju u Zagrebu završila sam i jednogodišnji trening iz integrativne aromaterapije te stekla vještine u radu s arhetipovima esencijalnih ulja. U Sussex Hypnotherapy Centre u Engleskoj, u online programu, stekla sam znanja i vještine te dobila certifikat o završenom treningu „Ericsonian Hipnotherapy Training”.

Moja točka preokreta bila je u trenutku kad mi je pred nekih petnaestak godina dijagnosticirana kronična bazilarna migrena. Teške i mukotrpne glavobolje (često su bile na granici izdržljivosti) mučile su me od moje 12. godine. U trenutku kad sam dobila dijagnozu imala sam dva izbora, ostati u identitetu žrtve i bolesnika ili preuzeti odgovornost za vlastiti život.

Upravo moj izbor doveo me do točke gdje danas jesam da mogu pomagati drugima baš kao što sam pomogla i sebi.

Moj proces bio je dugotrajan i mukotrpan, ali samo zato jer nisam potražila ničiju pomoć, sve sam prolazila sama i nisam imala osjećaj da me netko razumije. Od tada sam prošla dug put rada na sebi, suočavanja s vlastitim strahovima, tjeskobom, nedostatkom samopouzdanja, a kasnije hormonalnim disbalansom i viškom kilograma nakupljenih u predmenopauzi.

Želim ti reći da ti ne moraš kroz svoje izazove prolaziti sama. Zbog vlastitog iskustva mogu te lakše razumjeti, voditi kroz procese te pomoći da i ti svoje slabosti pretvoriš u snage. Uz podršku hipnoterapeutskih vježbi opuštanja i aromaterapije uspjela sam po putu slomiti mnoge ograničavajuće obrasce, pronaći uzroke svojih problema i bolova te preuzeti kontrolu nad svojim životom. Izgubila sam i 12 kg, migrena je odustala od mene i više se nikad nije vratila, izgradila sam zdravo samopouzdanje i danas se osjećam zdravije, poletnije, vitalnije i snažnije nekad ikada prije u životu.

Zbog svih pozitivnih promjena koje sam vidjela na sebi odlučila sam pred 5 godina ostaviti siguran i uhodani posao, učiti i učiti i krenula prema svojoj davno zacrtanoj viziji i pozivu kroz koji danas pomažem i tebi da brže, lakše i sigurnije zakoračiš u novo poglavlje života i prigrliš promjenu.

U tome ti pomažem kroz individualne programe koristeći sigurne i efikasne metode HIPNOTERAPIJE.

Kada radimo zajedno možeš biti sigurna da ću s tobom podijeliti najučinkovitije metode koje sam razvila temeljem 15 godišnjeg iskustva i najvažnije mi je da se od trenutka kad uđeš u moj prostor osjećaš sigurno i podržano i da znaš da je moja posvećenost tebi sto postotna.

Suzana Kolarić, hipnoterapeut

Podijelite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
suzana kolarić

suzana kolarić

Licencirani aromaterapeut i hipnoterapeut