ŠTO LJUBAV JEST, A ŠTO NIJE?

Ljubav je zasigurno najljepše, najjače i najvažnije stanje u kojem možemo prebivati. Ona daje smisao i ljepotu našem životu, potiče nas na aktivnosti, osigurava snagu, ona je najljepši začin našem životu. Ali ona je i puno više od toga, ona je naš izbor, naša životna filozofija, naš put, snaga i cilj. Ona je moćna sila koja u život unosi smisao, radost, sreću, sklad i izlječenje. Kad ljubav pulsira kroz naše tijelo, um i duh, otvara se transpersonalna dimenzija našeg bića koja nas povezuje s našim istinskim poslanjem i usmjerava nas prema autentičnim životnim ciljevima 💜

Ljubav nije bol, žrtva, patnja, mučenje, laž i strah. Nije pristajanje na manje od onog što želimo, nije rezanje krila, ovisnost o drugima, sputavanje svojih sposobnosti i neizražavanje svojih emocija i stavova. Ljubav nikada ne može egzistirati uz strah, GDJE GOD JE STRAH TU LJUBAVI NEMA ⚡

Većina ljudi potrati pola života pokušavajući dobiti ljubav od osoba koje im to uopće ne mogu dati. Nesvjesno izabiremo stalno iste partnere s kojima ponavljamo priče. Priča se ponavlja do trenutka buđenja, kad shvatimo da je rješenje samo u nama i našim odlukama i izborima.

Zato je najvažnije putovanje na moje ćete ikad krenuti, putovanje prema sebi.

Na to putovanje možete krenuti u AMIGDALI gdje kroz AROMATERAPEUTSKO SAVJETOVANJE uz stručno vodstvo odmotavamo sloj po sloj potisnuta iskustva dovodeći ključne emocije na površinu i otvaramo put promjene.

Važno je znati da bez obzira na prošla iskustva uvijek možete, ako to odlučite, ispisati nova poglavlja u knjizi svog života.

Podijelite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
suzana kolarić

suzana kolarić

Licencirani aromaterapeut i hipnoterapeut