Top program koji će vas umiriti i osnažiti

PAKET PROGRAM UPRAVLJANJA STRESOM 6+1 GRATIS

Želite ojačati svoje energetsko polje, zaštiti se od energetskih vampira, otpustiti nakupljeni stres i usvojiti tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja? Želite se pomaknuti s mjesta i ove godine odlučiti kada, kako i s kim dalje?

Onda je ovaj program u kojem uz aroma-hipnoterapiju otvaramo put transformaciji upravo za vas.

ŠTO JE STRES?

Stres je tihi ubojica koji snažno djeluje na ponašanje, raspoloženje i psihofizičko zdravlje. Može uzrokovati, nesanicu, glavobolju, poremećaje u krvnom tlaku, nervozu želuca, bol u prsima, pad produktivnosti, tjeskobu, nemir, tugu, bijes i znatno djeluje na sveukupnu kvalitetu života. Zbog toga je jako važno držati ga pod kontrolom i naučiti kako njime upravljati.

ZAŠTO SMO POD STRESOM?

Svako iskustvo koje u životu proživimo duboko se utisne u naš um. To iskustvo stvara memoriju koja može biti s nabojem ili bez naboja. Svaka memorija s nabojem ne može uzemljiti energiju i tako stalno stišćemo energetsko polje jer ne znamo kako to procesuirati. Ta energija stalno stvara impulse koji emitiraju valove na toj frekvenciji, a mi se stalno vrtimo u krug ne dozvoljavajući otpuštanje.

Svaka memorija ima svoju informacijsku strukturu i potrebno je osvijestiti je, integrirati i promijeniti.

Kad je naše energetsko polje snažno, čuvamo svoj integritet, a kad je oslabljeno, osjećamo napade sa svih strana.

HIPNOTERAPIJA pronalazi i otklanja te emotivno – nesvjesne uzročnike, stvara nove resurse, programira nove obrasce i donosi promjenu na razini identiteta i ponašanja.

ŠTO I KAKO RADIMO?

 1. Na prvom tretmanu radimo analizu stanja i definiramo cilj koji želite postići.
 2. Osvještavamo obrasce ponašanja i razmišljanja koji vam otežavaju nošenje sa stresnim situacijama.
 3. Na temelju dobivenih informacija iz analize radim personaliziranu hipnotičku skriptu koja se odnosi ciljano na vaša ograničavajuća uvjerenja, strahove, otpore i traume.
 4. Odabiremo esencijalna ulja koja svojim terapeutskim vrijednostima preko mirisa komuniciraju s našim emocijama i mislima i dodatna su podrška u procesu upravljanja stresom jer jačaju hipnotičku sugestiju. Koristite ih svaki dan između tretmana kao terapeutski parfem,
 5. Radimo vježbe opuštanja, regeneriranja i osnaživanja te u stanju duboke relaksacije isporučujemo podsvjesnom umu ciljane sugestije potrebne da biste preuzeli kontrolu nad stresom.

OSVRTI

Jasmina Hadela

“Bravooo Amigdala aromaterapija & hipnoterapija ja preporučujem svima, jer meni je spasila život u ovih godinu dana.”

Karolina Preložnjak

“U neprestanoj utrci s vremenom i svakodnevnim izazovima,često zaboravimo na ono bitno-sebe.Izgubimo se negdje putem,ne uviđajući to. Nakon određenog vremena,počinju se javljati ˝upozorenja˝ da smo se udaljili od svog puta, sebe. U potrazi za njime, nailazimo na prepreke i različita iskušenja, ali i na stvarne blagoslove, u mnogim oblicima. Jedan takav, ja sam pronašla upustivši se u čarobnu priču s eteričnim uljima i hipnoterapijom, u Amigdala aromaterapija & hipnoterapija i prepustivši se znanju,stručnosti,toplini i srdačnosti divne osobe, Suzane. U ugodnom i opuštajućem ambijentu i jednako takvom razgovoru i hipnoterapiji, svaki puta mi svojim nenametljivim, ali stručnim vodstvom pomogne u otkrivanju kutaka mog bića, za koje nisam ni znala da postoje. I sve to, uz podržavajuće i relaksirajuće mirise eteričnih ulja. Svojim znanjem, razumijevanjem i intuicijom, nepogrešivo me usmjerava na pravi put otkrivanja svog istinskog sebstva, na put prema izvornoj ljubavi i sreći. Na svemu sam joj neizmjerno zahvalna i veselim se svakom novom susretu!

Od srca, toplo preporučam svima.”

ŠTO DOBIVATE OVIM PROGRAMOM?

 1. Osvijestiti ćete i naučiti što nam se sve događa kad smo stresom ( psihofizička reakcija i posljedice)
 2. Ovladat ćete tehnikama koje van pomažu riješiti se nakupljenog stresa
 3. Naučiti ćete kako se u stresnoj situaciji vratiti u vlastiti centar i brže se regenerirati
 4. Ojačati ćete samopouzdanje
 5. Naučiti ćete kako se zaštititi od energetskih vampira
 6. Usvojiti ćete korisne tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja te emocionalnog osnaživanja, a to će vam pomoći da lakše čuvate svoje energetsko polje bez obzira na vanjske okolnosti.
 7. Uz podršku esencijalnih ulja energizirate svoje tijelo i jačate motivaciju.
 8. 7 tretmana u trajanju po 2 sata, pismenu analizu, skriptu, uljnu mješavinu i online podršku
 9. Potporu u sigurnoj, toploj, podržavajućoj atmosferi i stručno vodstvo na putu do cilja

KOJA JE GARANCIJA?

Istraživanja Therese Flagler iz odjela za psihologiju na Faculty of Arts and Social Science Huron University College London, Canada, dokazala su snažan utjecaj aromaterapiju na upravljenje stresom.

https://core.ac.uk/download/pdf/215383159.pdf

A  istraživanja na Baylor University u Texasu, dokazuju snažan utjecaj hipnoterapije na upravljanje stresom.

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/06/200615184150.htm

Kao terapeut i vaš vodič u procesu za sebe dajem garanciju 100%, a ako ste isto spremni učiniti i vi ispunjavajući zadatke koje vam dajem između tretmana, čuda su moguća. Hipnoza nije čarobni štapić i zahtjeva vašu potpunu posvećenost i suradnju, što su ključni elementi na putu do uspjeha.

BONUS: Svi koji kupite paket dobit ćete i

– audio zapis za samohipnozu koju slušate svaki dan između tretmana
– detaljnu aromaterapeutsku analizu stanja s preporukama,
– aromaterapeutski parfem koji koristite svaki dan između tretmana, a imate i moju online podršku u toku tjedna između tretmana.
– radne zadatke na tjednoj bazi
– svaki tjedan jednu motivacijsku karticu

Ako kupujete ovaj paket kao poklon, dobit ćete poklon bon koji možete staviti uz prigodnu čestitku.

Moguć je beskontaktni, online dogovor oko kupnje i plaćanja.

Cijena paketa iznosi 2.500,00kn. a iskoristiti ga možete 2 mjeseca od datume kupnje.

suzanakolaric@hotmail.com, 098 9350 688.