TOP PROGRAM KOJIM ĆETE SE RIJEŠITI NAPETOSTI, TJESKOBE, NESANICE I OČUVATI MENTALNO ZDRAVLJE

AROMA&HIPNO PAKET PROGRAM UPRAVLJANJA STRESOM 7 TRETMANA

Želite ojačati svoje energetsko polje, zaštiti se od energetskih vampira, otpustiti nakupljeni stres i usvojiti tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja? Želite se pomaknuti s mjesta i ove godine odlučiti kada, kako i s kim dalje?

Želite naučiti kako se brže i učinkovitije odmarati i regenerirati? Kako u trenutku preuzeti kontrolu i umiriti um?

Onda je ovaj program u kojem uz aroma-hipnoterapiju otvaramo put transformaciji upravo za vas.

ŠTO JE STRES?

Stres je tihi ubojica koji snažno djeluje na ponašanje, raspoloženje i psihofizičko zdravlje. Može uzrokovati, nesanicu, glavobolju, poremećaje u krvnom tlaku, nervozu želuca, bol u prsima, pad produktivnosti, tjeskobu, nemir, tugu, bijes i znatno djeluje na sveukupnu kvalitetu života. Zbog toga je jako važno držati ga pod kontrolom i naučiti kako njime upravljati.

ZAŠTO SMO POD STRESOM?

Svako iskustvo koje u životu proživimo duboko se utisne u naš um. To iskustvo stvara memoriju koja može biti s nabojem ili bez naboja. Svaka memorija s nabojem ne može uzemljiti energiju i tako stalno stišćemo energetsko polje jer ne znamo kako to procesuirati. Ta energija stalno stvara impulse koji emitiraju valove na toj frekvenciji, a mi se stalno vrtimo u krug ne dozvoljavajući otpuštanje.

Svaka memorija ima svoju informacijsku strukturu i potrebno je osvijestiti je, integrirati i promijeniti.

Kad je naše energetsko polje snažno, čuvamo svoj integritet, a kad je oslabljeno, osjećamo napade sa svih strana.

ZAŠTO ODABRATI AROMA&HIPNO PROGRAM?

Da bi bilo koja promjena bila trajna mora biti napravljena na razini uvjerenja.

HIPNOTERAPIJA pronalazi štetne obrasce i u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti reprogramiramo vaš um i tako kreiramo nove obrasce ponašanja kojima usvajate nove životne navike i stvarate trajne pozitivne promjene.

ŠTO I KAKO RADIMO?

 1. Na prvom tretmanu radimo analizu stanja i popričamo o tome gdje se trenutno nalazite, a gdje želite biti. Definiramo cilj koji želite postići.
 2. Odabirete intuitivno 3 esencijalna ulja i tako saznajete vaš glavni arhetip, model osobnosti, koji će vam pružati podršku tijekom cijelog tretmana.
 3. U sklopu svakog tretmana radimo aroma&hipno tehniku opuštanja s uljima čime jačamo vaše mogućnosti i smanjujemo ograničavajuća uvjerenja koja vas trenutno blokiraju u postizanju cilja.
 4. Na temelju dobivenih informacija sastavljam sugestije koje uz tehniku hipnoze u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti isporučujemo podsvjesnom umu i tako kreiramo nove obrasce kojima stvarate trajne pozitivne promjene i preuzimate potpunu kontrolu nad stresnim situacijama.
 5. Učimo različite tehnike disanja koje vam u trenutku pomažu da umirite um i preuzmete kontrolu. 

 

OSVRTI KLIJENTICA U PROGRAMU UPRAVLJANJA STRESOM

Jasmina Hadela

Bravooo

Amigdala aromaterapija & hipnoterapija

ja preporučujem svima, jer meni je spasila život u ovih godinu dana.

Karolina Preložnjak

U neprestanoj utrci s vremenom i svakodnevnim izazovima,često zaboravimo na ono bitno-sebe.Izgubimo se negdje putem,ne uviđajući to. Nakon određenog vremena,počinju se javljati ˝upozorenja˝ da smo se udaljili od svog puta, sebe. U potrazi za njime, nailazimo na prepreke i različita iskušenja, ali i na stvarne blagoslove, u mnogim oblicima. Jedan takav, ja sam pronašla upustivši se u čarobnu priču s eteričnim uljima i hipnoterapijom, u

Amigdala aromaterapija & hipnoterapija

i prepustivši se znanju,stručnosti,toplini i srdačnosti divne osobe, Suzane. U ugodnom i opuštajućem ambijentu i jednako takvom razgovoru i hipnoterapiji, svaki puta mi svojim nenametljivim, ali stručnim vodstvom pomogne u otkrivanju kutaka mog bića, za koje nisam ni znala da postoje. I sve to, uz podržavajuće i relaksirajuće mirise eteričnih ulja. Svojim znanjem, razumijevanjem i intuicijom, nepogrešivo me usmjerava na pravi put otkrivanja svog istinskog sebstva, na put prema izvornoj ljubavi i sreći. Na svemu sam joj neizmjerno zahvalna i veselim se svakom novom susretu!

Od srca, toplo preporučam svima.

Petra Mesarić

Rad sa Suzanom je iznimno ohrabrujući i transformativan!  Svatko tko želi malo drugačiji rad na sebi uz terapeutski razgovor, podržavajuće aroma okruženje te potpuno opuštanje uz tehniku hiponterapije s ciljem promjene neželjenih obrazaca ponašanja, preporučila bi Amigdalu.  Hvala ti Suzana na svim odličnim koracima naprijed koji mi olakšavaju svakodnevni život te mi time omogućuju kvalitetniji i zadovoljniji život. 

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI U RADU SA MNOM?

Svi moj programi utemeljeni su na osobnim iskustvima i stručnom znanju kojima želim i vama pomoći da unaprijedite svoje psihofizičko zdravlje i smanjite stres. Kako sam sama prolazila kroz iznimno stresne i traumatične situacije i putem naučila kako ih nadmudriti i preuzeti kontrolu, tako mogu i vas lakše razumjeti i biti vaša podrška i vodič na putu do cilja.

Sve o čemu razgovaramo u potpuno sigurnom i toplom okruženju, ostaje među nama.

Kada radimo zajedno možete biti sigurne da je moja posvećenost vama stopostotna i da ću s vama podijeliti najučinkovitije metode koje sam razvila temeljem 15 godišnjeg iskustva.

ŠTO DOBIVATE OVIM PROGRAMOM?

 1. Osvijestiti ćete i naučiti što nam se sve događa kad smo stresom ( psihofizička reakcija i posljedice)
 2. Ovladat ćete tehnikama koje van pomažu riješiti se nakupljenog stresa
 3. Naučiti ćete kako se u stresnoj situaciji vratiti u vlastiti centar i brže se regenerirati
 4. Ojačati ćete samopouzdanje
 5. Naučiti ćete kako se zaštititi od energetskih vampira
 6. Usvojiti ćete korisne tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja te emocionalnog osnaživanja, a to će vam pomoći da lakše čuvate svoje energetsko polje bez obzira na vanjske okolnosti.
 7. Uz podršku esencijalnih ulja energizirate svoje tijelo i jačate motivaciju.
 8. 7 tretmana u trajanju po 2 sata i online podršku između tretmana
 9. Potporu u sigurnoj, toploj, podržavajućoj atmosferi i stručno vodstvo na putu do cilja

KOJA JE GARANCIJA?

Istraživanja Therese Flagler iz odjela za psihologiju na Faculty of Arts and Social Science Huron University College London, Canada, dokazala su snažan utjecaj aromaterapiju na upravljenje stresom.

https://core.ac.uk/download/pdf/215383159.pdf

A  istraživanja na Baylor University u Texasu, dokazuju snažan utjecaj hipnoterapije na upravljanje stresom.

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/06/200615184150.htm

Kao terapeut i vaš vodič u procesu za sebe dajem garanciju 100%, a ako ste isto spremni učiniti i vi ispunjavajući zadatke koje vam dajem između tretmana, čuda su moguća. Hipnoza nije čarobni štapić i zahtjeva vašu potpunu posvećenost i suradnju, što su ključni elementi na putu do uspjeha.

BONUS: Svi koji kupite paket dobit ćete i

– audio zapis za samohipnozu koju slušate svaki dan između tretmana
– detaljnu aromaterapeutsku analizu stanja s preporukama,
– aromaterapeutski parfem koji koristite svaki dan između tretmana, a imate i moju online podršku u toku tjedna između tretmana.
-radne zadatke na tjednoj bazi
– dodatnu motivaciju

Ako kupujete ovaj paket kao poklon, dobit ćete poklon bon koji možete staviti uz prigodnu čestitku. Moguć je beskontaktni, online dogovor oko kupnje i plaćanja.

TVOJA INVESTICIJA U INDIVIDUALNI PAKET PROGRAM OD 7 DOLAZAKA (7 tjedana uz praćenje i mentoriranje) IZNOSI 7.200 kn, A ISKORISTITI GA MOŽEŠ 2 MJESECA OD DATUMA KUPNJE KAKO BI TI DAO NAJBOLJE REZULTATE.

DODATNA VRIJEDNOST!!!

Kupnjom individualnog programa od 7 dolazaka dobivaš i ekskluzivni poklon, poludnevni mind and soul retreat u prirodi samo za tebe (zakuska uključena u cijenu).

MOŽEŠ KUPITI I INDIVIDUALNI MINI PAKET PROGRAM OD 3 DOLASKA (3 tjedna uz praćenje) PO CIJENI OD 3.300 kn (ne uključuje poludnevni mind and soul retreat u prirodi).

Plaćanje je moguće u 2 rate.

AROMA&HIPNO TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI SU ZA TEBE…

 1. Ako si odlučna preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke
 2. Ako si spremna investirati 100% sebe u proces
 3. Ako si odlučna ispunjavati sve zadatke na dnevnoj i tjednoj razini

AROMA&HIPNO TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI NISU ZA TEBE…

 1. Ako očekuješ da ću ja sve riješiti umjesto tebe čarobnim štapićem
 2. Ako nisi dovoljno motivirana za duboku i trajnu transformaciju
 3. Ako smatraš da se tvoja okolina treba mijenjati, a ne ti.

Ako si pročitala program do kraja vjerujem da si spremna napraviti osobni zaokret i preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke i ispisati neku potpuno novu osobnu priču, a ja sam ti na tom put svojim znanjem i iskustvom podrška i vodič u ugodnoj, toploj i podržavajućoj atmosferi gdje je sva moja pažnja posvećena tebi.

Ako i dalje nisi sigurna dali je ovaj program za tebe, dogovori inicijalni sastanak u trajanju od 40 min po cijeni od 300,00 kn i kroz brzu i efikasnu dijagnostiku odmah ćeš saznati dali je ovaj program ono pravo za tebe.

Možeš zakazati i besplatne online konzultacije u trajanju od 15 min.

Nakon uplate osigurali ste svoje mjesto i program (iskoristiv samo 2 mjeseca od dana uplate, za mini paket 1 mjesec od dana uplate). Ako za vrijeme trajanja programa u bilo kojem trenutku odlučite odustati od programa i ne nastaviti ga, povrat novaca nije moguć.

Samo jedna odluka dijeli vas od potpuno drugačijeg života, donesite svoju odluku SADA i zauvijek promijenite svoj život.

Preuzmite kontrolu i odgovornost nad svojim životom i uživajte u nagradi koja vam dolazi.

Kontaktirati me možete na mail info@amigdala-aromaterapija.hr ili pozivom na broj 098 9350 688

Suzana Kolarić, aroma&hipno terapeut