TOP PROGRAM KOJIM ĆEŠ SE RIJEŠITI NAPETOSTI, TJESKOBE, NESANICE I OČUVATI MENTALNO ZDRAVLJE

 PAKET PROGRAM UPRAVLJANJA STRESOM 7 TRETMANA

Želiš ojačati svoje energetsko polje, zaštiti se od energetskih vampira, otpustiti nakupljeni stres i usvojiti tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja? Želiš se pomaknuti s mjesta i ove godine odlučiti kada, kako i s kim dalje?

Želiš naučiti kako se brže i učinkovitije odmarati i regenerirati? Kako u trenutku preuzeti kontrolu i umiriti um?

Onda je ovaj program u kojem koristimo provjerene, efikasne i odmah primjenjive metode hipnoterapije upravo za tebe.

ŠTO JE STRES?

Stres je tihi ubojica koji snažno djeluje na ponašanje, raspoloženje i psihofizičko zdravlje. Može uzrokovati, nesanicu, glavobolju, poremećaje u krvnom tlaku, nervozu želuca, bol u prsima, pad produktivnosti, tjeskobu, nemir, tugu, bijes i znatno djeluje na sveukupnu kvalitetu života. Zbog toga je jako važno držati ga pod kontrolom i naučiti kako njime upravljati.

ZAŠTO SMO POD STRESOM?

Svako iskustvo koje u životu proživimo duboko se utisne u naš um. To iskustvo stvara memoriju koja može biti s nabojem ili bez naboja. Svaka memorija s nabojem ne može uzemljiti energiju i tako stalno stišćemo energetsko polje jer ne znamo kako to procesuirati. Ta energija stalno stvara impulse koji emitiraju valove na toj frekvenciji, a mi se stalno vrtimo u krug ne dozvoljavajući otpuštanje.

Svaka memorija ima svoju informacijsku strukturu i potrebno je osvijestiti je, integrirati i promijeniti.

Kad je naše energetsko polje snažno, čuvamo svoj integritet, a kad je oslabljeno, osjećamo napade sa svih strana.

ZAŠTO ODABRATI  PROGRAM?

Da bi bilo koja promjena bila trajna mora biti napravljena na razini uvjerenja.

HIPNOTERAPIJA pronalazi štetne obrasce i u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti reprogramiramo vaš um i tako kreiramo nove obrasce ponašanja kojima usvajaš nove životne navike i stvaraš trajne pozitivne promjene.

ŠTO I KAKO RADIMO?

 1. Na prvom tretmanu radimo analizu stanja i popričamo o tome gdje se trenutno nalaziš, a gdje želiš biti. Definiramo cilj koji želiš postići.
 2. U sklopu svakog tretmana radimo psiho-senzorske tehnike otpuštanja i opuštanja.
 3. Na temelju dobivenih informacija sastavljam sugestije koje uz tehniku hipnoze u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti isporučujemo podsvjesnom umu i tako kreiraš nove obrasce i preuzimaš potpunu kontrolu nad stresnim situacijama.
 4. Učimo različite tehnike disanja koje ti u trenutku pomažu da umiriš um i preuzmeš kontrolu. 

 

OSVRTI KLIJENTICA U PROGRAMU UPRAVLJANJA STRESOM

Jasmina Hadela

Bravooo

Amigdala aromaterapija & hipnoterapija

ja preporučujem svima, jer meni je spasila život u ovih godinu dana.

Karolina Preložnjak

U neprestanoj utrci s vremenom i svakodnevnim izazovima,često zaboravimo na ono bitno-sebe.Izgubimo se negdje putem,ne uviđajući to. Nakon određenog vremena,počinju se javljati ˝upozorenja˝ da smo se udaljili od svog puta, sebe. U potrazi za njime, nailazimo na prepreke i različita iskušenja, ali i na stvarne blagoslove, u mnogim oblicima. Jedan takav, ja sam pronašla upustivši se u čarobnu priču s eteričnim uljima i hipnoterapijom, u

Amigdala aromaterapija & hipnoterapija

i prepustivši se znanju,stručnosti,toplini i srdačnosti divne osobe, Suzane. U ugodnom i opuštajućem ambijentu i jednako takvom razgovoru i hipnoterapiji, svaki puta mi svojim nenametljivim, ali stručnim vodstvom pomogne u otkrivanju kutaka mog bića, za koje nisam ni znala da postoje. I sve to, uz podržavajuće i relaksirajuće mirise eteričnih ulja. Svojim znanjem, razumijevanjem i intuicijom, nepogrešivo me usmjerava na pravi put otkrivanja svog istinskog sebstva, na put prema izvornoj ljubavi i sreći. Na svemu sam joj neizmjerno zahvalna i veselim se svakom novom susretu!

Od srca, toplo preporučam svima.

Petra Mesarić

Rad sa Suzanom je iznimno ohrabrujući i transformativan!  Svatko tko želi malo drugačiji rad na sebi uz terapeutski razgovor, podržavajuće aroma okruženje te potpuno opuštanje uz tehniku hiponterapije s ciljem promjene neželjenih obrazaca ponašanja, preporučila bi Amigdalu.  Hvala ti Suzana na svim odličnim koracima naprijed koji mi olakšavaju svakodnevni život te mi time omogućuju kvalitetniji i zadovoljniji život. 

ŠTO MOŽEŠ OČEKIVATI U RADU SA MNOM?

Svi moj programi utemeljeni su na osobnim iskustvima i stručnom znanju kojima želim i vama pomoći da unaprijedite svoje psihofizičko zdravlje i smanjite stres. Kako sam sama prolazila kroz iznimno stresne i traumatične situacije i putem naučila kako ih nadmudriti i preuzeti kontrolu, tako mogu i tebe lakše razumjeti i biti tvoja podrška i vodič na putu do cilja.

Sve o čemu razgovaramo u potpuno sigurnom i toplom okruženju, ostaje među nama.

Kada radimo zajedno možeš biti sigurna da je moja posvećenost tebi stopostotna i da ću s tobom podijeliti najučinkovitije metode koje sam razvila temeljem 15 godišnjeg iskustva.

ŠTO DOBIVAŠ OVIM PROGRAMOM?

 1. Osvijestiti ćeš i naučiti što ti se sve događa kad si pod stresom (psihofizička reakcija i posljedice)
 2. Ovladat ćeš tehnikama koje ti pomažu riješiti se nakupljenog stresa
 3. Naučiti ćeš kako se u stresnoj situaciji vratiti u vlastiti centar i brže se regenerirati
 4. Ojačati ćeš samopouzdanje
 5. Naučiti ćeš kako se zaštititi od energetskih vampira
 6. Usvojiti ćeš korisne tehnike fizičkog i mentalnog opuštanja te emocionalnog osnaživanja, a to će ti pomoći da lakše čuvaš svoje energetsko polje bez obzira na vanjske okolnosti.
 7. Uz podršku esencijalnih ulja energiziraš svoje tijelo i jačate motivaciju.
 8. 7 tretmana u trajanju po 2 sata i online podršku između tretmana
 9. Potporu u sigurnoj, toploj, podržavajućoj atmosferi i stručno vodstvo na putu do cilja

KOJA JE GARANCIJA?

Istraživanja Therese Flagler iz odjela za psihologiju na Faculty of Arts and Social Science Huron University College London, Canada, dokazala su snažan utjecaj aromaterapiju na upravljenje stresom.

https://core.ac.uk/download/pdf/215383159.pdf

A  istraživanja na Baylor University u Texasu, dokazuju snažan utjecaj hipnoterapije na upravljanje stresom.

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/06/200615184150.htm

Kao terapeut i tvoj vodič u procesu za sebe dajem garanciju 100%, a ako si isto spremna učiniti i ti ispunjavajući zadatke koje ti dajem između tretmana, čuda su moguća. Hipnoza nije čarobni štapić i zahtjeva tvoju potpunu posvećenost i suradnju, što su ključni elementi na putu do uspjeha.

BONUS: Svi koji kupite paket dobit ćete i

– audio zapis za samohipnozu koju slušate svaki dan između tretmana
– detaljnu aromaterapeutsku analizu stanja s preporukama,
 a imate i moju online podršku u toku tjedna između tretmana.
-radne zadatke na tjednoj bazi
– dodatnu motivaciju

Ako kupuješ ovaj paket kao poklon, dobiti ćeš poklon bon koji možeš staviti uz prigodnu čestitku. Moguć je beskontaktni, online dogovor oko kupnje i plaćanja.

TVOJA INVESTICIJA U INDIVIDUALNI PAKET PROGRAM OD 7 DOLAZAKA (7 tjedana uz praćenje i mentoriranje) IZNOSI 980€A ISKORISTITI GA MOŽEŠ 2 MJESECA OD DATUMA KUPNJE KAKO BI TI DAO NAJBOLJE REZULTATE.

 

Plaćanje je moguće u 2 rate.

 TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI SU ZA TEBE…

 1. Ako si odlučna preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke
 2. Ako si spremna investirati 100% sebe u proces
 3. Ako si odlučna ispunjavati sve zadatke na dnevnoj i tjednoj razini

 TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI NISU ZA TEBE…

 1. Ako očekuješ da ću ja sve riješiti umjesto tebe čarobnim štapićem
 2. Ako nisi dovoljno motivirana za duboku i trajnu transformaciju
 3. Ako smatraš da se tvoja okolina treba mijenjati, a ne ti.

Ako si pročitala program do kraja vjerujem da si spremna napraviti osobni zaokret i preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke i ispisati neku potpuno novu osobnu priču, a ja sam ti na tom put svojim znanjem i iskustvom podrška i vodič u ugodnoj, toploj i podržavajućoj atmosferi gdje je sva moja pažnja posvećena tebi.

Ako i dalje nisi sigurna dali je ovaj program za tebe, dogovori inicijalni sastanak u trajanju od 60 min po cijeni od 70€ i kroz brzu i efikasnu dijagnostiku odmah ćeš saznati dali je ovaj program ono pravo za tebe.

Možeš zakazati i besplatne online konzultacije u trajanju od 20 min.

Nakon uplate osigurala si svoje mjesto i program (iskoristiv samo 2 mjeseca od dana uplate). Ako za vrijeme trajanja programa u bilo kojem trenutku odlučiš odustati od programa i ne nastaviti ga, povrat novaca nije moguć.

Samo jedna odluka dijeli te od potpuno drugačijeg života, donesi svoju odluku SADA i zauvijek promijeni svoj život.

Preuzmi kontrolu i odgovornost nad svojim životom i uživaj u nagradi koja ti dolazi.

Kontaktirati me možeš na mail info@amigdala-aromaterapija.hr ili pozivom na broj 098 9350 688

Suzana Kolarić, hipnoterapeut