TOP PROGRAM KOJIM ĆEŠ VIDNO UNAPRIJEDITI PSIHOFIZIČKO ZDRAVLJE

 PAKET PROGRAM MRŠAVLJENJA OD 7 TRETMANA

Zdravo se hraniš i redovito vježbaš, a ipak imaš višak kilograma?
Ili pak uspijevaš smršaviti, ali ti se kile uvijek vrate?
Ovaj put želiš probati nešto novo i drugačije? Želiš trajnu promjenu i vodstvo na putu do cilja i između tretmana?
Prema izvještajima dijetologa oko 97% osoba koje izgube kilograme, vrate se na staru težinu u roku od dvije godine.

ZAŠTO JE TO TAKO?

Zbog toga što su debljina i prejedanje simptomi, a ne uzrok.
Uzrok su negativne emocije i ograničavajući obrasci sakupljeni tokom života, duboko zakopani u podsvijesti i koji ne dozvoljavaju otpuštanje.
Dijetom možemo utjecati na tijelo, ali za dugoročan rezultat i promjenu potrebno je utjecati i na um.

ZAŠTO ODABRATI  PROGRAM?

Da bi bilo koja promjena bila trajna mora biti napravljena na razini uvjerenja.

HIPNOTERAPIJA pronalazi štetne obrasce i u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti reprogramiramo vaš um i tako kreiramo nove obrasce ponašanja kojima usvajate nove životne navike i stvarate trajne pozitivne promjene.

ŽELIŠ LI I TI TRAJNU PROMJENU NA POTPUNO SIGURAN I PRIRODAN NAČIN?

Nudim ti paket program mršavljenja čije korištenje ti omogućuje trajnu promjenu životnih navika, a na putu do cilja imaš moju podršku i vodstvo.
Imaš priliku u 7 tjedana vidno unaprijediti svoje psihofizičko zdravlje i konačno trajno otpustiti taj višak kilograma. Već ovo ljeto možeš dočekati onako kako si oduvijek sanjala, vitalna, zdrava i vitka. Pokloni si i tijelo i život kakav zaslužuješ.

ŠTO MOŽŠ OČEKIVATI U RADU SA MNOM?

I sama sam se borila s viškom kilograma nakupljenih u predmenopauzi i unatoč vježbanju i pravilnoj prehrani kilogrami nisu odlazili. Uočila sam da je promjena nastupila tek kad sam poradila na uvjerenjima i istrenirala um da radi za mene. Tek uz pravilnu mentalnu higijenu i trening uma sve se pokrenulo i na potpuno siguran i zdrav način izgubila sam 12 kilograma.

Vlastita transformacija motivirala me da svoje iskustvo i znanja spojim te kreiram PROGRAM MRŠAVLJENJA čije korištenje ti omogućuje trajnu promjenu životnih navika, a na putu do cilja imaš moje vodstvo i podršku.

Kada radimo zajedno možeš biti sigurna da je moja posvećenost tebi stopostotna i da ću s tobom podijeliti najučinkovitije metode koje sam razvila temeljem 15 godišnjeg iskustva.

ŠTO I KAKO RADIMO?

 1. Na prvom tretmanu radimo analizu stanja i popričamo o tome gdje se trenutno nalaziš, a gdje želiš biti. Definiramo cilj koji želiš postići.
 2. Odabirete intuitivno 3 esencijalna ulja i tako saznajete vaš glavni arhetip, model osobnosti, koji će ti pružati podršku tijekom cijelog tretmana.
 3. U sklopu svakog tretmana radimo tehnike opuštanja s čime jačamo tvoje mogućnosti i smanjujemo ograničavajuća uvjerenja koja te trenutno blokiraju u postizanju cilja.
 4. Na temelju dobivenih informacija sastavljam sugestije koje uz tehniku hipnoze u stanju duboke mentalne i fizičke opuštenosti isporučujemo podsvjesnom umu i tako kreiramo nove obrasce kojima stvaraš trajne pozitivne promjene i usvajaš nove životne navike.

OSVRTI KLIJENTICA U PROGRAMU MRŠAVLJENJA

Nakon druge trudnoće bilo je teško kontrolirati težinu. Različite dijete nisu pomogle odnosno nakon mršavljenja kilogrami su se vraćali + još koji kilogram. Shvatila sam da moram poduzeti nešto drugo. Kada sam saznala za Amigdala aromaterapija & hipnoterapija odlučila sam isprobati . Nakon mjesec dana uz stručno vođenje i motivaciju Suzane Kolarić uspjela sam skinuti 5.5 kg . Cilj je skinuti još 15 kg . Sigurna sam da ću to i uspjeti . Toplo preporučujem rad sa Suzanom u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi .( R.N.)

Zapeli ste u nekoj fazi života i ne znate kako dalje? Preporučam da se sa povjerenjem obratite Suzani i riješite se svojih sabotera kako bi živjeli ispunjen i sretan život. Ja sam krenula zbog poteškoća s viškom kilograma . Bio je to početak velike promjene. Kroz Suzanino stručno vođenje promijenila sam uvjerenja i obrasce ponašanja i to je bio početak promjene. Krenula sam na vježbanje i promijenila prehranu . Danas nakon 5 mjeseci -12 kg. I idemo dalje…

Hvala Suzana na stručnom vođenju 🙂  (Marija Murk)

ŠTO DOBIVAŠ OVIM PROGRAMOM?

 1. Mijenjaš odnos prema hrani
 2. Mijenjaš odnos prema sebi i svojem tijelu
 3. Otpuštaš višak kilograma trajno bez straha da će se vratiti
 4. Sprječavaš emocionalno prejedanje
 5. Jačaš samopouzdanje
 6. Oslobađaš svoju ženstvenost
 7. Otpuštaš toksične emocije
 8. Usvajaš nove navike i rutine koje te vode prema cilju
 9. Uz podršku esencijalnih ulja energiziraš svoje tijelo i jačaš motivaciju.
 10. 7 tretmana u trajanju po 2 sata i online podršku između tretmana
 11. Dugoročno šteditš novac na hrani
 12. Potporu u sigurnoj, toploj, podržavajućoj atmosferi i stručno vodstvo na putu do cilja

KOJA JE GARANCIJA?

Britanski znanstvenici proveli su istraživanja, a rezultati koji su objavljeni u časopisu International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis, pokazali su kako su žene koje su se podvrgnule ovakvom načinu terapije, postigle trajne uspjehe u gubitku neželjenih kilograma.
Neka druga istraživanja pokazala su iste rezultate.

https://static.vg.no/pdf/Three_Studies_WL_Hypnosis.pdf

Kao terapeut i tvoj vodič u procesu za sebe dajem garanciju 100%, a ako si isto spremni učiniti i ti ispunjavajući zadatke koje ti dajem između tretmana, čuda su moguća. Hipnoza te neće sama po sebi učiniti mršavom, što znači da je suradnja ključni element do uspjeha. Uz moju podršku i vodstvo i između tretmana lakše ćeš zadržati fokus i stići do cilja.

BONUS: Svi koji kupite paket dobit ćete i

– audio zapis za samohipnozu koju slušate svaki dan između tretmana
– detaljnu analizu stanja s preporukama,
– imate i moju online podršku u toku tjedna između tretmana.
-radne zadatke na tjednoj bazi
– dodatnu motivaciju
– savjete o prehrani
Ako kupuješ ovaj paket kao poklon, dobit ćeš poklon bon koji možete staviti uz prigodnu čestitku. Moguć je beskontaktni, online dogovor oko kupnje i plaćanja.

 • TVOJA INVESTICIJA U INDIVIDUALNI PAKET PROGRAM OD 7 DOLAZAKA (7 tjedana uz praćenje i mentoriranje) IZNOSI 980€, A ISKORISTITI GA MOŽEŠ 2 MJESECA OD DATUMA KUPNJE KAKO BI TI DAO NAJBOLJE REZULTATE.

Plaćanje je moguće u 2 rate.

 TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI SU ZA TEBE…

 1. Ako si odlučna preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke
 2. Ako si spremna investirati 100% sebe u proces
 3. Ako si odlučna ispunjavati sve zadatke na dnevnoj i tjednoj razini. 
 4. TRANSFORMACIJSKI PROGRAMI NISU ZA TEBE…
 1. Ako očekuješ da ću ja sve riješiti umjesto tebe čarobnim štapićem
 2. Ako nisi dovoljno motivirana za duboku i trajnu transformaciju
 3. Ako smatraš da se tvoja okolina treba mijenjati, a ne ti.

Ako si pročitala program do kraja vjerujem da si spremna napraviti osobni zaokret i preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke i ispisati neku potpuno novu osobnu priču, a ja sam ti na tom put svojim znanjem i iskustvom podrška i vodič u ugodnoj, toploj i podržavajućoj atmosferi gdje je sva moja pažnja posvećena tebi.

Ako i dalje nisi sigurna dali je ovaj program za tebe, dogovori inicijalni sastanak u trajanju od 60 min po cijeni od 70€ i kroz brzu i efikasnu dijagnostiku odmah ćeš saznati dali je ovaj program ono pravo za tebe.

Možeš zakazati i besplatne online konzultacije u trajanju od 20 min.

Nakon uplate osigurala si svoje mjesto i program (iskoristiv samo 2 mjeseca od dana uplate). Ako za vrijeme trajanja programa u bilo kojem trenutku odlučiš odustati od programa i ne nastaviti ga, povrat novaca nije moguć.

Ako si spremni unaprijediti svoje psihofizičko zdravlje i konačno otpustiti taj višak kilograma trajno, ja ću vam svojim iskustvom i znanjem pomoći i pokazati kako.

Samo jedna odluka dijeli te od potpuno drugačijeg života, donesite svoju odluku SADA i zauvijek promijenite svoj život.

Nemojte dopustiti da ti život prođe u propuštanju prilika, kreni i upravo SADA iskoristi svoju.

Kontaktirati me možeš na mail info@amigdala-aromaterapija.hr ili pozivom na broj 098 9350 688

Suzana Kolarić, hipnoterapeut