KAKO SAM IZGUBILA 12 KILOGRAMA?

Ovu fotku sam odabrala zbog kožne jakne koju sam kupila prije 10 god. Na prvi pogled sam se zaljubila u nju i iako mi je bila za dva broja premala ohrabrivala sam se mislima da će mi jednog dana stajati kao salivena. U tih 10 godina imala sam je svega par puta jer mi je bila tijesna i uopće se nisam osjećala ugodno u njoj. Povremeno sam je čeznutljivo pogledala u ormaru i to je bilo to.
Prošle godine u ovo vrijeme ponovo sam je obukla i činila mi se nekako još manja 🙂
To je bio trenutak odluke, imala sam 72 kilograma i bilo mi je jasno da me čeka ozbiljan posao. Odlučila sam stati i vidjeti gdje je problem. Vježbam, jedem zdravo, puno hodam, a kilogrami nikako da odu. Napravila sam detaljnu analizu svojeg stanja i zaključila da treba nešto mijenjati. Nakon 40-te godine života sve se nekako počelo mijenjati, moje tijelo, odnosi i prioriteti, ali ja tu promjenu na razini uvjerenja jednostavno nisam podržavala. Tako sam se našla u problemu, kilogrami su se polako nakupljali ulaskom u predmenopauzu i nekako tu i ostali, zaštićeni i sigurni.
Analiza mi je pokazala da unatoč vježbanju i pravilnoj prehrani zapravo imam puno emotivnih zadržavanja, zamjeranja, potisnute tuge, ljutnje te da robujem mnogim štetnim obrascima ponašanja zbog kojih kilogrami ne odlaze.
Tako sam krenula u avanturu, u redizajn uma i kreiranje novih obrazaca koja će mi pomoći da otpustim sve ono što već odavno nije moje i što me drži na mjestu. Počela sam se povezivati sa svojom vizijom u budućnosti i mijenjati na razini identiteta.
Promijenila sam odnos prema sebi, stvorila sam potpuno novi odnos s hranom, prestala sam jesti meso, otpustila sve što nije moje i unatoč mnogim izazovima na putu nisam odustala. Bilo je tu odvajanja na svim razinama, raznih otpora, ali slavila sam svaki svoj i najmanji uspjeh na tom putu i to mi je pomoglo da održim smjer prema svojoj viziji.

Danas sam točno tu gdje sam željela biti pred godinu dana, poravnala sam se sa svojom vizijom, imam 60 kilograma, osjećam se lakše, slobodnije i vitalnije nego ikada prije u životu, a moja kožna jakna konačno mi stoji kao salivena i na slici se vidi da ju ponosno nosim.

Kako sam pomogla sebi tako pomažem i svojim klijenticama na putu do cilja kroz individualizirane aroma&hinpo programe

Program mršavljenja


Bez promjene na razini uvjerenja ni jedna promjena ne može biti trajna.

Ako i ti imaš strahove i otpore to je sasvim u redu, ali važno je da ako znaš kamo ideš da ćeš tamo sigurno i doći iako put neće uvijek biti lagan.

Suzana Kolarić, aroma&hipno terapeut

Pomažem ženama u 40-ima unaprijediti psihofizičko zdravlje, smršaviti i smanjiti stres kroz individualizirane aroma&hipno programe.

Podijelite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
suzana kolarić

suzana kolarić

Licencirani aromaterapeut i hipnoterapeut