KAKO I ZAŠTO RADIM TO ŠTO RADIM?

Kroz aroma & hipno programe upravljanja stresom i mršavljenja pomažem vam stvoriti nove uvjete koji će vam omogućiti trajnu promjenu životnih navika, a na putu do cilja imate moju podršku i savjete.
Svakoj klijentici poklanjam punu pažnju i potpunu posvećenost, a idemo tempom koji vama najviše odgovara. U toploj i sigurnoj atmosferi imate vrijeme samo za vas, priliku da se odvojite od svojih svakodnevnih uloga i posvetite samo sebi. Možete biti sigurne da sve o čemu razgovaramo ostaje među nama.
Još kao klinka voljela sam pomagati klincima iz susjedstva, pronalaziti rješenja za njihove probleme i zamišljala kako zapravo dolaze kod mene na terapiju. Snimala sam kazete s autosugestijama i testirala prvo na sebi, a onda i na njima. Nesvjesno već tada stvarala sam put prema svojoj viziji koju danas živim, terapeutskom radu sa ženama.
Od tada sam prošla dug put rada na sebi, suočavanja s vlastitim strahovima, tjeskobom, nedostatkom samopouzdanja, a kasnije hormonalnim disbalansom i viškom kilograma nakupljenih u predmenopauzi. Kako sam pomogla sama sebi tako pomažem i svojim klijenticama. Zbog vlastitog iskustva mogu vas lakše razumjeti, voditi kroz procese te pomoći da i vi svoje slabosti pretvorite u snage.

Danas kao certificirani aromaterapuet & hipnoterapeut imam u rukama vrijedne alate i znanja, osmislila sam vlastite programe čije korištenje vam omogućuje trajnu promjenu životnih navika. U svojem radu uspješno spajam svoju ljubav i strast, aromaterapiju i hipnoterapiju, spajajući ih u novu energiju u kojoj se otkrila i moja životna svrha.
Kada radimo zajedno možete biti sigurne da ću s vama podijeliti najučinkovitije metode koje sam razvila temeljem 15 godišnjeg iskustva. Promjena može biti trajna i ugodna.

Hvala vam što mi dajete povjerenje da vam kroz individualna savjetovanja i paket programe pomognem naučiti kako snagom uma, misli i uvjerenja kreirati život kakav zaslužujete.

Suzana Kolarić, aromaterapeut & hipnoterapeut

Komentiraj